Tekst aanpassen a a a
  • Contact met Cecile en Corry
  • M 06 34 55 06 80
  • dag en nacht bereikbaar
    voor ieder met of zonder verzekering

Over Cecile en Corry

Cecile

Drijvende kracht achter Uitvaartzorg Drimmelen sinds 2008 is Cecile van Schie-Langenberg. “Ik ben geboren in Oosterhout (NB) en alweer ruim 30 jaar geniet ik van het wonen in Oud Drimmelen. Mijn werkervaring in public relations, communicatie- en organisatiewerk en als bloemarrangeur tot over de grenzen maakt, samen met persoonlijke verlieservaringen, dat ik vanuit een stevige basis kan doen waarvoor ik elke keer kom te staan.”

Wat mij drijft …
“Laten ervaren dat de dood een natuurlijk deel van ons leven is en aanraakbaar en bespreekbaar kan zijn. En vanuit wat zich aandient een vorm en manier vinden die vertrouwd en veilig voelt voor wie het betreft.”

 

 

 

 

Corry

Sinds 2013 is Corry Koevoet met veel enthousiasme en passie werkzaam bij Uitvaartzorg Drimmelen. Geboren in Moerdijk, lange tijd in Lage Zwaluwe gewoond en nu inwoner van Oosterhout. “Met ruim 17 jaar ervaring in de verpleging, 10 jaar planning en organisatie in een zorginstelling en tenslotte 5 jaar als gezondheidscoach heb ik al veel naast mensen mogen staan in moeilijke fases en op keerpunten in hun leven. Nu mag ik ook meelopen in het allerlaatste stukje, letterlijk en figuurlijk. Dat vind ik heel bijzonder en zeker niet vanzelfsprekend; ik beschouw het als een voorrecht.”

Wat mij drijft …
“De pure mens ontmoeten en die te mogen helpen; de overledene in zijn kwetsbaarheid en de nabestaanden in hun verlies.”

 

... dan buigt de twijg, geeft mee, springt terug, en hervindt zich