Tekst aanpassen a a a
  • Contact met Cecile en Corry
  • M 06 34 55 06 80
  • dag en nacht bereikbaar
    voor ieder met of zonder verzekering
Terug naar overzicht

Uitnodiging inloopavonden

Met regelmaat krijgen we de vraag of wij ook nazorg bieden, gericht op hoe om te gaan met het verlies, hoe de draad weer op te pakken. Om die reden organiseren Cecile en Corry iedere eerste maandag van de maand inloopavonden voor iedereen die een dierbare verloren heeft. We organiseren de bijeenkomst rondom een thema. We eten samen of luisteren naar muziek, we wandelen of vinden een luisterend oor bij elkaar. Onderaan deze pagina leest u over het ontstaan van onze inloopavonden.

Maandag 7 mei 2018.
Tijd: tussen 19.00 en 21.00 uur.
Kosten: geen.
Aanmelden: wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.
Breng gerust iemand mee, al of niet bekend met ons.
Mocht vervoer een belemmering zijn, laat het ons weten, er is altijd een oplossing te vinden.

Maandag 4 juni 2018
Tijd: van 17.30 – 21.00 uur
Samen warm eten
van 17.30 – 18.45 uur
Samen luisteren naar muziek
van 19.00 uur – 21.00 uur

Van 19.00 uur-21.00 uur zal Renze Ferwerda met zijn zelfgeschreven liederen onze harten beroeren en ons weten te raken met een lach en een traan. Renze staat bekend om zijn liedjes/ballades voor en uit het hart, zijn warme stem en de herkenbare situaties uit het leven die hij bezingt. Met zijn pakkende teksten weet hij je te ontroeren, te laten lachen, te verwonderen en je hart te raken.

Locatie
De nieuwe ontvangstruimte bij Cecile (zie adres onderaan).
Waar de strobalen zijn weggewerkt achter leem, de tuin rondom weer groen is, de akoestiek prima blijkt, de drempel laag is en waar mensen zich snel thuis voelen. 

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk. De bijdrage voor de warme maaltijd is € 5 per persoon. *)
*) Voor de muziekavond, vrije gave. Introducés zijn van harte welkom.
Enkel reserveren voor de muziekavond kan natuurlijk ook.
Uiterlijk tot 30 mei aanmelden via: contact@uitvaartzorgdrimmelen.nl
of bel met Cecile (telefoon 06 345 50680).

Van harte welkom!
Wij zien ernaar uit u te ontmoeten! Warme groet,
Cecile en Corry
Adres: Oud Drimmelen 4, 4924 EK  Drimmelen.
contact@uitvaartzorgdrimmelen.nl

 

Het ontstaan van onze inloopavonden

Uitvaartzorg Drimmelen heeft, in de persoon van Cecile of Corry, het voorrecht gehad inmiddels velen te mogen bijstaan rondom de uitvaart van hun naaste. Erna is er nog een keer in alle rust gesproken, daarna helaas meestal niet meer of slechts incidenteel. Uit het oog is echter zeker niet uit het hart. Wij zijn oprecht geïnteresseerd hoe het nu met een ieder is.

Afgelopen jaren hebben wij verschillende malen in groepsvorm bijeenkomsten georganiseerd waarin het omgaan met verlies centraal stond. Dit is door de deelnemers als heel prettig ervaren, met name het onderling uitwisselen van ervaringen, de herkenning en het wederzijds begrip bleken heel waardevol. Naast de kennis en handreikingen die wij vanuit onze ervaring konden bieden.

Nu de nieuwe ontmoetingsruimte op het erf bij Cecile in Oud Drimmelen gereed is, vervolgen wij onze open inloopavonden voor ieder die een dierbare verloren heeft. Doel is elkaar ontmoeten en zien wat er ontstaat: niets moet, veel mag. Zo hopen wij te vernemen wat wij mogelijk kunnen betekenen, welke behoeftes er leven. Is dat bijeenkomen rondom een thema, regelmatig samen eten of wandelen, een luisterend oor vinden of gewoon er mogen zijn en een kop koffie of thee gebruiken? Daaraan willen we graag tegemoetkomen.

De bijeenkomsten zijn op de eerste maandag van de maand.

... dan buigt de twijg, geeft mee, springt terug, en hervindt zich