Tekst aanpassen a a a
  • Contact met Cecile en Corry
  • M 06 34 55 06 80
  • dag en nacht bereikbaar
    voor ieder met of zonder verzekering
Terug naar overzicht

Uitnodiging 21 juni

Midzomer avondwandeling op 21 juni in Oud Drimmelen.

Op de langste dag even stilstaan bij de duisternis en het licht in jezelf.
Even dat bijzondere ommekeermoment bewust ervaren op een hele mooie plaats in de natuur van Oud Drimmelen, bij Cecile van Schie-Langenberg thuis.
Even dit magische moment voelen en gebruiken als voeding en inspiratie om verder te gaan, ieder vanuit zijn eigen vertrekpunt, geschiedenis, kracht, mogelijkheden, verdriet en vrijheid.
We lopen langs een indrukwekkend mooie laan, met oude bomen, van de duisternis naar het licht, van denken naar voelen, van angst naar vertrouwen, van twijfel naar acceptatie, van ontkenning van de emoties naar erkenning ervan, van jezelf alleen voelen, naar samen delen en de draad weer op jouw eigen wijze oppakken.
We maken samen in de wandeling bijzondere herinneringen, we luisteren naar mooie rustige akoestische muziek van multi-instrumentalist Fred Brouwer, zijn stil, doen adem- en yogaoefeningen en delen onze ervaringen met de medewandelaars.
De afstand is maar amper 2 kilometer en we lopen a.h.w. van het volle leven, naar een authentiek, honderd jaar oud, rustgevend kerkhofje en weer in alle rust terug naar het volle leven!
De wandeling wordt begeleid door Yoga- en ontspanningsdocent Piet van der Pluijm, die in Oosterhout 25 jaar de wereldvredesmeditatie en vredeswandeling in Oosterhout heeft georganiseerd.

Verloop van de avond 21 juni

Tussen 17.45 en 18.45 uur de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding van 5,00 euro een lichte maaltijd te eten, zodat je op tijd en in alle rust even kan acclimatiseren en naar de wandeling toe kunt leven.
We vertrekken om 19.00 uur.

Opgeven voor de maaltijd bij Cecile van Schie-Langenberg graag voor 18 juni via contact@uitvaartzorgdrimmelen.nl of stuur een berichtje naar M 06 800 93 555.
Het adres is Oud Drimmelen 4, 4924 EK Drimmelen. Volg de parkeer informatie.
Na de wandeling is er nog een informeel samenzijn en laten we genieten met elkaar van het licht en de energie van deze langste dag!

Hartelijke groet,

Cecile en Corry

... dan buigt de twijg, geeft mee, springt terug, en hervindt zich